Hva er Brannportal?

Brannportal.no er en plattform for digital opplæring av brannvern på arbeidsplasser. Vi tilbyr nettkurs for hoteller, bedrifter, sykehjem og andre institusjoner. Nettkurset er bygget opp av virkelighetsnære instruksjonsvideoer som går igjennom en rekke temaer som det er krav på at de ansatte skal kunne. For hver leksjon er det medfølgende spørsmål som tester kunnskapen til kursdeltagerne. Dette gjør at du får et komplett nettkurs som dokumenterer brannvernopplæringen til dine ansatte.

Kursene bygges opp og skreddersys til hver enkelt arbeidsplass slik at de ansatte får den beste mulige opplæringen. Gi dine ansatte den opplæringen de har krav på med vårt spesiallaget nettkurs.

Hva vårt nettkurs inneholder

Læringsplattform

Brannportal tilbyr institusjoner, hoteller og bedrifter en egen plattform for nettkurs til brannvernopplæring. Kursene er skreddersydd til hver enkelt arbeidsplass.

Undervisningsmateriale

Vi lager læringsmateriale som videoer og animasjoner og bygger opp undervisningen på en pedagogisk og forståelig måte. Spørsmål etter hver leksjon blir også lagt til.

Kontroll over ditt kurs

Ansvarlig for kurset har full kontroll over de ansatte og kan se fremdriften og resultatene til hver enkelt person. Man får også en automatisk beskjed på e-post når noen har fullført kurset.

dokumentert opplæring

Du får en dokumentert godkjenning av at de ansatte har bestått brannopplæringen. Vårt nettkurs gir deg en trygghet på at alle ansatte har fått en god forståelse av brannvern.

nettkurs for brannvern pc og mobil

Hvor som helst, når som helst

Alle nettkursene vi bygger opp for hver arbeidsplass er tilgjengelig 24/7, 365 dager i året. Det gir alle kursdeltagerne en fleksibilitet til å ta kurset når det passer best for dem.

Vi har også optimalisert kursene for både mobil, nettbrett og PC. Dette gjør at kursene kan tas hvor som helst og når som helst.

Våre nettkurs gir arbeidsgivere mer fleksibilitet og frihet, samt trygghet ved å vite at alle ansatte kan rutinene på arbeidsplassen ved en eventuell brann.

Lyst til å se hvordan kurset fungerer?

Skriv inn e-posten din under så sender vi deg en link til vårt demokurs. Da vil du få se hvordan kurset fungerer i praksis.

Hvor mye koster nettkurset?

Se pris på nettkurset.

Flere språk

Mange arbeidsplasser har ansatte som ikke snakker flytende norsk. Derfor så har vi gjort det lett for de som ønsker å ta kurset på engelsk.

Videoene kan tekstes på engelsk etter ønske fra kunder. Da kan man skru på teksting i videospilleren hvis ønskelig. Dessuten kan alt av tekst som spørmål og svar også oversettes til engelsk uten problemer.

Nettkurs norsk engelsk

Les hva kundene våre sier

Vi gjennomfører hvert år opplæring av ca. 100 ansatte. Hvert år skal alle disse gjennom oppfrisking av brannrunden på de ulike byggene. Pluss at vi har innom ca. 50 vikarer som også skal gjennom samme opplæring. Dette har vi benyttet mye tid og ressurser på da det er en person som til stadighet har gjennomført disse brannrundene fysisk med ulike grupper.


Største utfordringen vår har vært at vi ikke har fått til denne runden raskt nok med nyansatte og vikarer. Brann kan starte samme dag som en starter i ny jobb, derfor stresset vi dette med å få gjennomført brannrunde så raskt som mulig etter oppstart. Tross av det kunne det gå flere dager om ikke uker før vi fikk til det.


I denne sammenheng begynte vi å forhøre oss om en mulig digital brannrunde, da kom vi i kontakt med Eirik Bækken i Marketmap AS som tente på ideen med en brannvernsfilm med etterfølgende Quiz. Denne er godkjenning på at hver enkelt har gjennomført brannopplæringen. Dokumentasjonen på gjennomført går til den enkelte avdelingsleder. Opplæringen er lagt inn i mottak av ny medarbeider som skjer første dag på jobb. Dette ble en god internkontroll for brannforebygging i vår organisasjon. Samtidig som den sparer oss for masse tidsbruk!

Vigdis Øvergård

Virksomhetsleder Os Sykehjem


Er du klar til å effektivisere brannvernopplæring hos dine ansatte?

Vi bygger opp et nettkurs for din arbeidsplass der du får full kontroll over opplæring av brannvernrutiner hos dine ansatte. Det gir deg og dine ansatte en trygghet i arbeidsdagen.