Vi er Brannportal

Brannportal ble startet opp i tidlig 2020 med mål om å gjøre norske arbeidsplasser tryggere. Dette har vi gjort med virkelighetsnære opplæringsvideoer gjennom skreddersydde nettkurs. Brannportal er i dag et prosjekt det digitale markedsføringsbyrået Marketmap AS har ansvar for. Basen vår ligger i Os i Østerdalen, men vi drar gjerne rundt i hele Norge til kunder som har behov for et brannforebyggende nettkurs.

Eirik Bækken

Eirik Bækken

Eirik Bækken er selskapets daglige leder og medeier, og har en genuin interesse for det meste som går på strøm, spesielt kamera og data. Eirik tok Hæren Befalsskole, og har jobbet i Forsvaret som operasjonsoffiser ved Overvåkningssenteret, Forsvarets Operative Hovedkvarter og ledet operasjonssenteret til Norwegian Contingent Command i Mazar E-Sharif i Afghanistan. Ved begge disse stedene var Eirik med å utviklet og reviderte ulike prosedyrebeskrivelser for ulike krise- og krigssituasjoner. Han er fortsatt engasjert i Forsvaret gjennom HV hvor han han er Vaktoffiser og delaktig i drift og utvikling av operasjonsledelsen til HV-05. I tillegg til jobben som daglig leder ved Marketmap AS er Eirik Bækken nå med i Os Brann og Redning som brannmann og røykdykker.

Denne bakgrunnen gjør at Eirik er unikt kvalifisert til å utarbeide gode instruksjonsvideoer for dine ansatte. Han er også en meget god sparringspartner på utvikling og forenkling av prosedyrebeskrivelser.

På tross av sin bakgrunn i Forsvaret så er Eirik også ganske trivelig.

Eirik er en ivrig padler, og har sikkerhetskurs og aktivitetslederkurs gjennom norges padleforbund. Han er også sertifisert Water rescue technichian Professional.

Owen Wilson

Owen Wilson

Owen er først og fremst en svært erfaren og dyktig filmprodusent og webutvikler. Han driver også oppfølging av kundene våre og vedlikeholder de digitale systemene. Owen er en meget jovial og hyggelig type som alltid gir 100% i sitt arbeid - uansett hva det måtte være.

Marte Thoresen

Marte Thoresen

Marte Thoresen er vår digitale markedsfører, og sørger for at Brannportal holder seg oppdatert og synlig på markedet. Hun er ofte involvert i kundemøter, og av og til bidrar hun også i selve innholdsproduksjonen til våre kunder.

Marte er utdannet markedsfører fra Høyskolen Kristiania Bergen, og har i tillegg et ettårig studium innen pedagogikk fra NTNU Trondheim

Trond Vangskåsen

Trond Vangskåsen

Trond er styreleder i Marketmap AS, og er utdannet automasjonsmekaniker og elektriker og opererer til vanlig som driftsleder i Ramlos. Han jobber også som brannmann, røykdykker og utrykningsleder. Trond er kunnskapsrik og handlekraftig og har spilt en svært viktig rolle i utviklingen av Brannportal. 

Vil du vite mer?

Ta kontakt med oss så svarer vi deg så godt vi kan.

0 of 350