Personvernerklæring

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Om Brannportal

Brannportal.no er en plattform for brannvern. Vi tilbyr nettkurs til institusjoner, hoteller og andre bedrifter så at de kan gjøre brannvernopplæringen på en mer effektiv måte.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss hvis du har spørsmål knyttet til bruk av Brannportal eller ønsker å komme i kontakt med oss angående personopplysningene dine.

Brutippen 13
2550 Os i Østerdalen
Org nr: 829 329 522
E-post: kontakt@brannportal.no
Mobil: 928 99 722

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Når du registrer deg hos oss blir du bedt om å oppgi navn og e-postadresse. I enkelte tilfeller vil arbeidsgiveren din gi oss disse opplysningene slik at registreringen kan skje raskere.

Dette er alle opplysningene vi samler inn:

 • Navn.
 • E-postadresse.
 • Din arbeidsplass.
 • Resultater på nettkursene.
 • Tekniske opplysninger: Hvilken nettleser du benytter, hvilken type enhet du besøker siden med (e.ks. mobil, PC, nettbrett etc.), brukeradferd og språk. Disse opplysningene vil ikke være knyttet til din personlige konto hos oss.

Formålet med behandlingen av personopplysningene

Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:

 • Salg- og markedsføringsaktiviteter i form av direkte e-post.
 • Kundebehandling og informasjon om våre produkter.
 • For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen.
 • Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg.

Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de ovennevnte formål, samtykker du til følgende:

 • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen
 • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre tjenester 

Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling. Hvis nettkurset til arbeidsplassen av ulike årsaker fjernet fra brannportal.no, vil også brukerdata til deltagerne i kurset og kursansvarlig bli fjernet. 

Hvem deles informasjonen med?

Data relatert til brukere registrert hos oss vil kun være tilgjengelig for et få antall ansatte som trenger den informasjonen for å gjøre brukeropplevelsen best mulig.

All data vi samler inn vil kunne være tilgjengelig for personer nevn over og vil ikke deles med noen tredjepart.

Hvor oppbevares opplysningene?

Informasjonen vi får av deg vil bli administrert av Heliks AS på servere som driftes av Proisp.

Dine rettigheter iforhold til innsyn , sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta slik info må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument. Ønsker du å flytte informasjon kan vi også hjelpe deg med det.

Du kan også velge å slette din konto hos oss ved å logge inn og gå til din konto. Da vil all personlig informasjon og resultat fra nettkurs bli slettet og du eller vi kan ikke gjenopprette den informasjonen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Første gang du besøker brannportal.no vil du bli gitt informasjon om hva vi bruker informasjonskapslene til. Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider.